http://www.4funfashion.nl

4FUN & FASHION De sportieve dames- en herenmode winkel uit Heiloo. Of shop online: http://www.4funfashionshop.nl

donderdag 17 februari 2011

Lente kriebels bij 4FUN & FASHION

De zon breekt nu en dan door en dan begint de lente te kriebelen. Nieuwe kleding van Ripcurl, Roxy en Quiksilver bevestigen dat gevoel. De laatste winterspullen gaan nu met hoge kortingen (tot wel 60%!!!) de deur uit om plaats te maken voor zomerjacks, shirts, jeans en zelf al wat slippers. Voor je het weet is het weer tijd voor badkleding, board-shorts en korte broeken.
Zelfs onze webwinkel is vernieuwd veel overzichtelijker en veilig (ideal-)afrekenen, neem zelf een kijkje: http://4funfashion.shoppagina.nl/


woensdag 9 februari 2011

Groep 3 De Zandloper voortaan met helm op de fiets


KOEDIJK - Veilig Verkeer Nederland stelt in samenwerking met Volvo fietshelmen beschikbaar aan kinderen van groep 3 klassen. Woensdagochtend werden de helmen uitgedeeld aan groep 3 van basisschool De Zandloper in Koedijk.


Groep 3 De Zandloper voortaan met helm op de fiets
Groep 3 De Zandloper voortaan met helm op de fiets
















De kinderen kregen een korte uitleg over het gebruik van de helm en mochten hem vervolgens uitproberen op een parcours op het schoolplein.

Helmen van POC zijn verkrijgbaar bij www.4funfashion.nl 

Fotograaf: Persbureau Annes

dinsdag 8 februari 2011

Gratis bioscoopkaartjes bij 4FUN & FASHION

Bij aankoop van €50,- Roxy-kleding een GRATIS bioscoopkaartje voor de de film"Chalet Girl". Deze maand, op 17 februari om precies te zijn, gaat er een heuse wintersportfilm in première "Chalet Girl". De hoofdrollen worden o.a. gespeeld door Felicity Jones, Bill Nighy, Sophia Bush, Ed Westwick en Brooke Shields. Een heuse sterrencast dus!

Waar gaat de film over?
De vrolijke Kim lijkt een heel gewoon meisje, maar is wel degelijk skateboardkampioene. Vanwege familieomstandigheden moet ze haar sportcarrière inwisselen voor een saai baantje en de zorg voor haar vader. Ze droomt ervan iets nieuws en spannends te gaan doen en besluit een cursus te volgen om hostess te worden. Het avontuur lacht haar toe als ze de kans krijgt om in een prachtig chalet in de Alpen te gaan werken. Haar collega Georgie (Tamsin Egerton) neemt haar op sleeptouw naar de hipste feestjes. Overdonderd door alle luxe: champagne en grote huizen, probeert Kim haar draai te vinden. In haar vrije uren leert Kim snowboarden, ze blijkt er veel talent voor te hebben! Sportief als ze is wilt Kim meedoen aan de competitie aan het eind van het seizoen: Roxy Slopestyle Pro. Ze maakt een goede kans om te gaan winnen met haar spectaculaire boardmoves -het prijzengeld is te mooi om waar te zijn. Maar dan wordt ze stapelverliefd wordt Jonny (Ed Westwick), de zoon van haar baas. Dat maakt het er niet makkelijker op. Hij is mooi, steenrijk… en verloofd.




Voor meer informatie zie: http://www.4funfashion.nl/contact.html
of kom langs in de winkel aan de Kennemerstraatweg 111 in Heiloo

zaterdag 5 februari 2011

Skateboards van World Industries bij 4FUN

Nieuw in Heiloo bij 4FUN skateboards van World Industries. Completes van topkwaliteit voor €99,-
Kom langs ion de winkel of kijk online in onze webshop http://4funfashion.enstore.com/page/welcome

Nieuw binnen: Lush longboards!
We hebben weer een aantal nieuwe Lush longboards binnen. Lekker om downhill mee te gaan, heerlijk te cruisen langs het strand, te gebruiken als vervoersmiddel of mee te carven.
Kom langs aan de Kennemerstraatweg 111 in Heiloo of kijk in de webwinkel www.4funfashion.nl







Quiksilver beachkledingcollectie voor girls only

Een kritische blik binnen de eigen muren heeft ervoor gezorgd dat surfmerk Quiksilver een nieuwe beachkledinglijn lanceert voor sportieve meiden van 19 jaar en ouder.

Quiksilver
Quiksilver richt zich op meiden van 25 jaar en ouder
Roxy
De Roxy-collectie is voor meiden van rond de 17 jaar




De beachkledingcollectie, die in het begin zal bestaan uit ongeveer 100 stuks, is ontworpen om het gat tussen de jonge vrouwencollectie onder de merknaam Roxy en de collectie van het merk 
Quiksilver te vullen. Roxy is gericht op een klant in de leeftijd van ongeveer 17 jaar oud, terwijl de kern van het Quiksilver assortiment zich richt op de 25plus markt. Het is nog niet bekend of deze nieuwe beachlifecollectie, ontworpen door creatief ontwerpbureau ‘Pencil on Paper Studio', een andere naam zal krijgen. Wel is duidelijk dat Quiksilver de verkoop, marketing en merchandise binnenshuis zal houden.


Feminine feel
De nieuwe collectie voor sportieve meiden van 19 jaar en ouder biedt ongebruikelijke prints in rustige kleuren. Het heeft een romantische, vrouwelijke uitstraling met blauwe, witte en pastelkleurige bloemenprints. Sportieve ‘separates' als korte broeken en truien in de kleur kaki maken de collectie compleet. De nieuwe collectie valt in hetzelfde prijssegment als Roxy. De collectie zal worden verkocht via de detailhandel zoals 4FUN & FASHION in Heiloo.